Web Analytics Made Easy - Statcounter


یک قصه‌گوی آلمانی گفت: قصه‌گویی یکی از شیوه‌های مفید برای آموزش متون درسی به دانش‌آموزان است.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری، ریچارد مارتین معلمی آلمانی است که سال‌ها با تکنیک قصه‌گویی به آموزش زبان انگلیسی پرداخته است.

مارتین که از شرکت کنندگان در بیستمین جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی است، گفت: «ما در آلمان نهاد دولتی یا شبه دولتی مانند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال از ۱۰ سال گذشته جمعی از قصه‌گویان انجمنی به اسم «وی» را تشکیل داده‌اند تا بتوانند دیگر قصه‌گویان را جذب کنند. این گروه مردم را دعوت به مشارکت می‌کند و از کمک‌های مردمی برای گسترش قصه‌گویی استفاده می‌کند.»

او درباره‌فعالیت‌های خود عنوان کرد: «من ۳۰ سال به عنوان معلم انگلیسی مشغول کار بودم و هم‌اینک بازنشسته‌ام. در تمام آن سال‌ها من از قصه‌گویی در تدریسم استفاده کردم. از بچه‌ها می‌خواستم کتاب را ببندند و من برای آن‌ها داستان می‌گفتم. دانش‌آموزان داستان را گوش می‌دادند و بعد تمرین‌هایی بر اساس داستان به آن‌ها داده می‌شد. آن‌ها با لغت‌ها و گرامر در حین نقل این داستان‌ها آشنا می‌شدند و سپس به سراغ متن اصلی درس می‌رفتیم. به این روش آن‌ها ساده‌تر متوجه مباحث می‌شدند.»

او درباره‌ی آغاز به کار خود گفت: «با تاسیس انجمن «وی» من هم به آن پیوستم و پس از دو سال قصه‌گویی حرفه‌ای را دنبال کردم.»

این قصه‌گو درباره‌ی پیشینه‌ی این هنر در کشورش عنوان کرد: «قصه‌های آلمانی معروف‌اند. قصه‌های برادران گریم در تمام کشورهای اروپا برای بچه‌ها تعریف می‌شوند با این حال روایت این قصه‌ها بیش‌تر به صورت کتاب‌خوانی بوده است.

مارتین ادامه داد: این شیوه از ۳۰۰ سال قبل رواج داشت تا حدود ۵۰ سال قبل که قصه‌گویی به عنوان یک فعالیت هنری مورد استفاده قرار گرفت و البته با استقبال هم روبرو شد و بیش‌تر مردم با این شیوه هم موافقند. چون لازم نیست همیشه متنی را به همراه داشته باشی و در نقل می‌توانی از تخیلت استفاده کنی.»

او گفت: «ما در آلمان قصه‌ها را بر مبنای طبقه‌بندی سنی نقل می‌کنیم. یعنی داستان‌های مشترکی برای بچه‌ها و بزرگ‌ترها وجود ندارد. بسیاری از داستان‌ها ممکن است از کلیشه‌های جنسیتی استفاده کرده باشند و برای کودکان مناسب نباشند. به خاطر همین صرفا قصه‌ای را تعریف می‌کنیم که برای این رده‌ی سنی نوشته شده باشد.»

بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روز ۵ بهمن ۱۳۹۶ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری به کار خود پایان داد.

true برچسب ها : آلمان جشنواره قصه گویی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۸۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست