Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحمایت میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت "طرح آموزش مهارت همراه با تولید تا فروش در هنرستان‌ها و مدارس فنی وحرفه‌ای سراسر کشور" را در صورت اجرای صحیح بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: راه‌اندازی سامانه تولید، خدمات‌رسانی و بازاریابی برای محصولات دانش‌آموزان هنرستانی بهترین کار در راستای آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار و کارآفرینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معدل بالا افتخار است یا داشتن مهارت؟

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تاکنون صرفا کسب نمره و معدل بالا اولویت نخست برای دانش‌آموزان، خانواده‌ها و معلمان بوده است و به این مسئله افتخار می‌کردند اما اکنون خانواده‌ها و دانش‌آموزان به سمتی می‌روند که نسبت به تولید اثری کاربردی و تسلط به یک مهارت همچون نجاری، خیاطی و... مفتخر شوند.

مهارت نباید صرفا در مرحله کسب مهارت باقی بماند بلکه باید به تولید و درآمدزایی برسد

وی با بیان اینکه اکنون بسیاری از دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه قدرت انجام حداقل کارهای روزمره خود را نداشته و هیچ مهارتی ندارند، افزود: آموزش مهارت نباید صرفا در مرحله کسب مهارت باقی بماند بلکه باید به تولید و درآمدزایی برسد هرچند دستیابی این مهم نیازمند بازاریابی است لذا برپایی بازارچه‌های دانش‌آموزی در سطح شهر سبب می‌شود آن‎ها به باور خود رسیده و شیوه‌های کسب درآمد را بیاموزند و با سلیقه مشتری و مخاطب در رشته کاربردی خود آشنا شده و تولیدات‌شان در جهت تامین سفارشات و سلیقه‌ها را ارتقاء دهند.

میرزاده معتقد است صرف نمره دادن به اثر تولیدی دانش‌آموزان هنرستان‌ها و فنی و حرفه‌ای‌ها کفایت نمی‌کند بلکه آن‌ها باید بازخورد مشتری و مخاطب را نسبت به تولیدات‌شان ببینند تا بتوانند در جهت رفع ایرادات قدم برداشته یا به دنبال کسب درآمد نسبتا مناسب برای ادامه کار تشویق شوند.

تشکیل بازارچه‌های دانش‌آموزی آن‌ها را برای ورود به بازار کار آماده می‌کند

وی با اعتقاد به اینکه تشکیل بازارچه‌های دانش‌آموزی به ترتیب و با توجه به رشد کیفی آثار در محله، منطقه، استان و کشور آن‌ها را به مرور برای ورود به بازار کار آماده می‌کند، اظهارکرد: این اتفاق سبب می‌شود با دلیل فروش یا عدم فورش تولیدات خود آشنا شده و در راستای تقویت یا رفع ایرادات آن برآیند این در حالی است که اگر دانش‌آموزان در همین حد نیز بازار کار آشنا شوند دستاورد بزرگی حاصل شده است.
اگرچه تجهیزات هنرستان‌ها برای دستیابی به تولیدات با کیفیت و متناسب با نیاز روز ایده‌آل نیست، اما با همین شرایط موجود نیز می‌توان مهارت‌های مفید و کاربردی را به دانش‌آموزان آموزش داد و آن‌ها را پس از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار کرد.

تجهیزات هنرستان‌ها برای دستیابی به تولیدات با کیفیت و متناسب با نیاز روز ایده‌آل نیست

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآوری شد: اگرچه تجهیزات هنرستان‌ها برای دستیابی به تولیدات با کیفیت و متناسب با نیاز روز ایده‌آل نیست، اما با همین شرایط موجود نیز می‌توان مهارت‌های مفید و کاربردی را به دانش‌آموزان آموزش داد و آن‌ها را پس از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار کرد.

وی همچنین معتقد است اگرچه درآمدزایی هدف اصلی از اجرای این طرح نیست اما چه ایرادی دارد که دانش‌آموزان به درآمدزایی نیز برسند؟

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۸۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج

‌طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دستاوردها، ابتکارات و توانمندی‌های خوداتکایی، خودکفایی و خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان در سومین نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات و تولیدات کارگاه‌های خود اتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در سنندج عرضه شد.

‌وی بیان کرد: این نمایشگاه‌ها فرصتی است تا دانش‌آموزان ضمن کسب مهارت‌های زندگی و آماده شدن برای ورود به مرحله دیگر از زندگی، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته و استعدادهای بالقوه خود را فعل سازند.

محمدی با بیان اینکه در سه غرفه این نمایشگاه توانمندی‌های دانش آموزان با نیاز ویژه شهرستان سنندج به نمایش گذاشته شده، مهارت آموزی را از بهترین کارها برای دستیابی به اشتغال مطمئن دانست و اظهار کرد: در این نمایشگاه‌ها دانش آموزان آثار و دست سازه‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری و فنی به نمایش گذاشته‌اند.

وی هدف از حضور دانش آموزان مراکز متوسطه استثنایی در این نمایشگاه را ارتقای اعتماد به نفس و ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی عنوان کرد و افزود: این دانش‌آموزان دارای توانمندی‌های زیادی هستند که با فراهم شدن امکانات و بستر مناسب می‌توانند بر محدودیت‌های خود غلبه کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: خودباوری و خود اتکایی از محوری‌ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهارت آموزی است، گفت: پرورش یافته سیستم آموزشی باید دارای حداقل یک مهارت باشد به گونه‌ای که در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت رسمی در هرمرحله، توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشد.

محمدی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت‌آموزی به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر افزود: مهارت آموزی، استعدادیابی وتقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش وپرورش می‌تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش آموزان باشد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه توجه به حرفه آموزی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف‌کننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۸ تا ۱۰ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۱۵ الی ۲۱ با نمایش دست ساخته‌های دانش آموزان متوسطه کاردانش خاص هنرستان‌های دخترانه گل‌ها وپسرانه نوآوران سنندج برای بازدید عموم آزاد است.

کد خبر 6090988

دیگر خبرها

  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه دست سازه‌های دانش آموزی در هنرستان فنی و حرفه‌ای ابوذر آبادان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری