Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمایه گذاری به عنوان یکی از جذاب ترین عناوینی است که امروزه در جهان علاقه مندان زیادی دارد. دلیل آن است که در سرمایه گذاری تنوع و تعدد موضوع وجود دارد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام چارت ایران، سرمایه گذاری در ملک و ساختمان، سرمایه گذاری در خودرو، سرمایه گذاری در بورس، سرمایه گذاری برای دریافت سود ثابت مانند سپرده گذاری در بانک و بسیاری موارد مشابه دیگر که همگی با یک هدف مشترک صورت می پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هدف مشترک کسب سود بیشتر و جلوگیری از هدر رفت سرمایه است. اما شاید سرمایه گذاری در بورس در تمام جهان طرفداران بیشتری به خود اختصاص داده است و دلیل آن است که در بسیاری از کشورها ملک و ساختمان و یا خودرو از ارزش زیادی برخوردار نیست و سپرده گذاری در بانک با اخذ مالیات مواجه می شود و لذا سرمایه گذاری در بورس که به نوعی حمایت از تولید است، علاقه مندان بیشتری دارد.

لذا برای انجام این کار باید آموزش های لازم را دریافت نمود. این آموزش ها همان آموزش بورس نام دارد که در ادامه به آن بیشتر اشاره خواهیم نمود.

آموزش بورس و اصول تحلیل

برای ورود به بورس باید در گام اول ثبت نام نماییم. این موضوع از طریق کارگزاری ها انجام خواهد شد. کارگزاری به عنوان رابط میان سهامداران و سازمان بورس است. در نتیجه اولین گام آموزش بورس مراحل ثبت نام است.

پس از آن که ثبت نام شروع شد، می توان معامله انجام داد. اما جنس معامله در بورس با معامله در بازار متفاوت است. در نتیجه دومین گام آموزش بورس، چگونگی انجام معامله است.

چه زمانی باید یک سهم را خرید و یا در چه لحظه ای می توان سهم را فروخت؟ خرید و فروش سهام اصل کار معاملاتی در بورس را شکل می دهد.

هر چند که در پس همین خرید و فروش اتفاقات زیادی رخ می دهد که کارگزاری ها و شرکتهای وابسته به بورس در انجام آنها دخیل هستند و بر مبنای وظایف قانونی خود و مجوزهای دریافت شده فعالیت می کنند.

در همین جا لازم است اشاره شود که گام دوم یک گام چند بعدی و بسیار با اهمیت است. چند بعدی بودن آن به این دلیل است که اصول معامله را باید آموخت که این اصول چند شاخه دارد.

در معاملات بورسی دو نوع تحلیل سنتی و با قدمت بیش از نیم قرن وجود دارد که در آن متغیرهای موثر بر تغییرات قیمت سهم و مولفه های محاسباتی برای تحلیل آتی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

این دو نوع تحلیل عبارتند از تحلیل فاندامنتال یا همان تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال که در طول زمان هر دوی این نوع تحلیلها به روز شده اند و تحولات زیادی داشته اند.

اما نوعی تحلیل جدید نیز وارد دنیای بورس شده که بر مبنای برنامه نویسی های پیشرفته کامپیوتری و استفاده از هوش مصنوعی و روش های داده کاوی و تفهیم به ماشین انجام می شود.

نمونه هایی از این موارد در نرم افزارهای کارگزاری ها مشاهده می شود.

با کارگزاری مفید بیشتر آشنا شوید

کارگزاری ها به عنوان رابط میان سازمان بورس و سهامداران فعالیت می نمایند. بر اساس قانون باید تمام افرادی که تمایل به حضور در بورس را دارند، از طریق کارگزاری ها ثبت نام نموده و به فعالیت در بورس مشغول شوند.

برخی از کارگزاری ها با توجه به امکانات و اقدامات مفیدی که در عرصه بورس داشته اند، از سازمان بورس رتبه های برتر را دریافت نموده که به واسطه دریافت این رتبه ها، از مزایای مفید بورسی نیز بهره مند شده اند. یکی از این کارگزاری ها، کارگزاری مفید است که از جمله با سابقه ترین کارگزاری در کشور می باشد.

امروزه کارگزاری مفید پس از طی نمودن بیش از ربع قرن سابقه به عنوان یک کارگزاری رتبه برتر و با امتیاز رتبه الف در بین کارگزاری ها توانسته تا بیشترین سرمایه گذار بورسی را با خود همراه نماید و با استفاده از خدمات مناسبی که ارائه کرده، اطمینان خاطری برای انتخاب مشتریان خود باشد.

بیش از ۴۰۰۰ نقطه در کشوراز سوی کارگزاری مفید خدمات بورسی دریافت می نمایند. از سوی دیگر این کارگزاری دارای بزرگترین مرکز تماس بازار سرمایه است تا سرمایه گذاران به راحتی بتوانند از مشاوره و مکالمه با کارشناسان این مجموعه بزرگ بهره مند شوند.

در حال حاضر می توان گفت که خانواده کارگزاری مفید تقریبا ۱۰ درصد از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است که این آماری خیره کننده می باشد.

کارگزاری مفید؛ کارگزاری برتر

از آنجایی که کارگزاری مفید توانسته رتبه های برتر سازمان بورس را به خود اختصاص دهد لذا از سوی سازمان بورس مجوز ارائه فعالیت در انواع بورس ها مانند بورس اوراق بهادار، بورس کالا و انرژی را داشته و اقدامات متعدد دیگری نیز در حوزه فعالیت های بورسی انجام می دهد.

با توجه به این موارد می توان گفت که این کارگزاری یکی از قدرتمند ترین کارگزاری ها در کشور است. همچنین این کارگزاری توانسته است تا با برقراری ارتباط با کارگزاری های برتر بین المللی، نرم افزار بومی شده ای را طراحی نماید و در اختیار سهامداران ارائه کند و آن را با مفید تریدر عرضه نماید.

این نرم افزار یکی از نرم افزارهای تحلیلی و گزارش گیری است که افراد می توانند با استفاده از اطلاعات آن به راحتی به رصد بازار بپردازند.این بود مختصری توضیح درباره کارگزاری مفید در مقالات بعدی اطلاعاتی درمورد کارگزاری آگاه منتشر خواهد شد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارگزاری مفید آموزش بورس سرمایه گذاری کارگزاری مفید کارگزاری ها سازمان بورس آموزش بورس ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۲۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی در بازار سرمایه

بازار بورس امروز به نوعی درجا زد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش تنها ۶۵۲ واحد به رقم دو میلیون و۳۰۴ هزار واحد رسید.

به گزارش ایسنا، بازار سرمایه در اولین روز هفته ثبات نسبی داشت. امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۵۲ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۸ واحد رسید تا بازار سرمایه به روند کج‌دار و مریز هفته‌های اخیر ادامه داده باشد.

شاخص هم‌وزن نیز ۱۳۹۵ واحد رشد کرد و در عدد ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحد ایستاد.

امروز بیش از ۳۶۹ هزار معامله در بورس انجام شد که ارزش آن ۵۵۹۱ میلیارد تومان بود.

نقشه بازار بورس ـ شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشت اما شپنا و شستا تاثیر منفی ایجاد کردند. ذوب، کاما و خزامیا نیز از نمادهای پرتراکنش بودند.

روز شنبه فرابورس ایران ۸۵ واحد افت کرد و به ۲۵ هزار و ۵۱۹ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۲۵ هزار فقره به ارزش ۶۷۶۳ میلیارد تومان بود.

آریا و شگویا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما تجلی تاثیر مثبت ایجاد کرد. خاور، کرمان و کرومیت نیز از نمادهای پرتراکنش بودند که همگی قرمز به کار خود پایان دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • تحلیل هفتگی بازار سرمایه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند