Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: مستند سازی، استفاده از روش های خلاقانه و تجربه مفید گذشتگان می تواند مسیر موفقیت را هموار کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ آبین افتتاحیه موزه اسناد و مفاخر تربیت معلم روز چهارشنبه با حضور طاهری نیا معاون پژوهشی و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان، اصغری مدیرکل آموزش و پرورش، حجت الاسلام شعبانی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای استان و روسای پردیس در دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسنعلی اصغری گفت: یک‌ مجموعه زمانی به هدف می رسد که همدلی در آن باشد که در دانشگاه فرهنگیان این اتفاق رخ داده و خوشبختانه این همدلی نتیجه بخش بوده است.

وی بیان کرد: فرصت خوبی در آموزش و پرورش استان وجود دارد و ئیس دانشگاه فرهنگیان عضو هئیت علمی است و به موفقیت در کار کمک کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآورشد: دانشگاه فرهنگیان مرکز ثقل نظام آموزش و پرورش کشور است و برای دستیابی به موفقیت های علمی باید به نیروی انسانی توجه جدی شود.

وی گفت: مسیر ورود معلم باید فقط از دانشگاه فرهنگیان باشد و نشان دهیم تربیت یافتگان این دانشگاه با سایر معلمان و فارغ التحصیلان فرق دارند و لازم است محیط آموزشی و ابزار و تکنولوژی و نیروی توانمند و ماهر را تربیت کنیم و در اختیار داشته باشیم.

اصغری تصریح کرد: در استان قزوین این فرصت هست و اقدامات متفاوتی شکل گرفته که نتیجه بخش است و موقعیت جغرافیایی استان بسیار مناسب است و می تواند به سایر استانها خدمات دهد.

وی گفت: کار روزمره فایده ندارد و با وضع مطلوب فاصله داریم و اگر بخواهیم فاصله ها را کم کنیم با روزمرگی و قدمهای کوچک نمی شود و برای تغییر به نگاه تحول گرایانه و بسته های خلاقانه و مبتکرانه نیاز داریم.

اصغری اظهارداشت: یکی از مباحث مهم مدیریت دانش و مستندسازی تجربیات یک مجموعه است و مهمترین چالش ما این است که جزیره ای عمل می کنیم و نگاه هم افزایی نداریم و تجربیات را به دیگران منتقل نمی کنیم و مستند سازی نمی شود.

وی اضافه کرد: در آموزش و پرورش یک موزه فرهنگ داریم که غنی است و آن را تقویت و تجهیز می کنیم و از آنجا که سبقه دانشگاه تربیت معلم زیاد است باید دستاوردهای آن را حفظ کنیم و کار متفاوت انجام دهیم.

اصغری بیان کرد: آمادگی داریم کارهای مشارکتی انجام دهیم چون امروز فضای خوبی وجود دارد و در دانشگاه فرهنگیان فضای مناسبی برای جذب دانشجو معلمان مهیا شده که باید مورد توجه قرار دهیم.

وی اظهارداشت: اگر نیروی انسانی خوب مدیریت شود می تواند اتفاقات موثری را در کشور رقم بزند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: در شاخص های اختصاصی از رده ۲۱  به رده ۵ رسیده ایم و  امروز در رده اول هستیم و دانشگاه بهترین مکان برای اتفاقات خوب است. 

وی گفت: روشهای نو و خلاقانه در عصر کنونی یک الزام است و با روش های سنتی به جایی نمی رسیم و اگر بخواهیم با مسایل جدید برخورد منطقی داشته باشیم باید از روش های خلاقانه و نگاه مبتکرانه در محیط دانشگاه استفاده کنیم تا چشم انداز تعلیم و تربیت را بدور از شعار و با نقشه راه محقق کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اصغری آموزش و پرورش استان دانشگاه فرهنگیان استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۷۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش