Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، هادی زارع پور مدیرکل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: تدریس یک جانبه توسط معلم و مشارکت نکردن دانش آموزان امکان پرسش و پاسخ و تعامل حضوری بین معلم و دانش آموز را از بین برده است.

زارع پور افزود : برآیند کار حاکی از این است که دانش آموزان تمرکز دقیق بر روی دروس خود در فضای مجازی نداشته و معلمان هم کنترل کمتری بر دانش آموزان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او عنوان کرد: پژوهش ها نشان داده که یادگیری دانش آموزان در کلاس های درس حضوری ۵۰ درصد بیشتر از حضور در کلاس های آنلاین است.

زارع پور اظهار داشت: به طور قطع می توان عنوان کرد که هیچ چیز به اندازه آموزش حضوری مفید نخواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد: بر همین اساس وزارت خانه تصمیم گرفته در صورت فراهم شدن زیرساخت های لازم در راستای تامین سلامت دانش آموزان و معلمان کلاس های درس امسال حضوری برگزار شود تا شاهد رفع این نقیصه آموزشی باشیم .

زارع پور این را هم اضافه کرد که پارسال  نیمی از دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد عضو شبکه شاد بودند.

از گفته های مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد می توان چنین نتیجه گرفت که پارسال تنها نیمی از ۱۶۶ هزار و ۸۹۵ دانش آموز استان از شبکه شاد بهره بردند که ۳۴درصد از این تعداد دانش آموز در مناطق روستایی و چهار درصد هم در مناطق عشایری تحصیل می کنند.

کهگیلویه و بویراحمد ۸۲۳ هزار تن جمعیت دارد و  ۷۰ درصد روستاهای آن به اینترنت دسترسی دارد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد آموزش و پرورش ویروس کرونا دانش آموزان زارع پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۳۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص